FORÅRET ER HER og om lidt er det tid til FolkBaltica festival!
- vi glæder os meget!!!

www.folkbaltica.de-------------------------------------------------
FANTASTISK NYT FRA EN AF VORES ABSOLUTTE FAVORITFESTIVALLER!

Shetland Folk Festivals fyrretyvende (!!!!) program løber af stablen i 2022!!! Vi er er glade for at være med i programmet og glæder os meget allerede!!

Besøg festivalens hjemmeside for nærmere information:
www.shetlandfolkfestival.com

-------------------------------------------------
Vores tredje cd "Mollevit" er ude nu!!!
Vi er meget begejstrede over nu at kunne dele denne nyhed: vores tredje album "Mollevit" er nu på gaden!!!
Hør smagsprøver online via Soundcloud!!!
Pladen kan købes via vores pladeselskab, Go Danish Folk Music og du kan også finde den på de andre online platforme eller allerbedst kan et signeret eksemplar købes ved vores koncerter :)

Vi håber I vil nyde det, på gensyn derude og de varmeste habade-hilsner!!!

-------------------------------------------------
Godt habadenyt: habade-fiddler 
Kristian Bugge har netop modtaget en 
Danish Music Award Folk som
Årets Musiker 2016!!!

Læs mere her: RootsZone.dk

-------------------------------------------------
Ny cd på vej! Habadekuk fylder 10 år!
Vi har arbejdet i studiet i foråret, så til efteråret udkommer vores jubilæumscd, som fejrer bandets 10 års fødseldag!
Følg med her på siden, vi glæder os meget :D

-------------------------------------------------
TASKERNE ER PAKKET MED CD'ER: Habadekuk tager til ENGLISH FOLK EXPO i Bury denne weekend.

www.englishfolkexpo.com
-------------------------------------------------

SÅ BLEV DET ENDELIG OFFICIELT: Vi er blevet booket til den fantastiske Glastonbury Festival til sommer, den 27. juni! Det er virkelig en stor ting for os, som vi skal sørge for at fejre meget grundigt!!!!

-------------------------------------------------

SÅ BLEV DET ENDELIG OFFICIELT: Vi skal til Shetland Folk Festival 2015, sikke en drøm der går i opfyldelse, TAG MED!!!

www.shetlandfolkfestival.com/line-up/visiting

-------------------------------------------------

Rigtig godt nytår 2015 til alle venner, kollegaer og samarbejdspartnere!!!

Vi er utrolig glade for at kunne dele denne Root Salad artikel med jer, skrevet af den gode Devon Leger på FRoots
- vi ses snart derude til et nyt og spændende musikår, med de allerbedste habadeønsker fra os til jer alle!!!


-------------------------------------------------

Stor høst ved Danish Music Award FOLK 2014!
Vi er utrolig stolte og beærede over at modtage både prisen for "Årets Folk Album" (for vores seneste plade "Kaffepunch") og "Traditionsprisen" ved DMA FOLK 2014!

Tusind tak for alt støtte, hav en dejlig juletid og godt nytår til vi ses igen derude!

- se mange flere billeder fra den store festaften her! og se FolkDanmarks artikel her!
-------------------------------------------------

Fantastisk vinternyt!!! 

Vi er utroligt stolte, glade og spændte over at vores nye plade, "Kaffepunch" er blevet nomineret som Årets Folk Album ved Danish Music Award 2014! Habadekuk er ligeledes nomineret til den prestigefulde Traditions Pris!
Vi glæder os vildt til den store musikfest i København den 29. november! Violinist Kristian Bugge og basunist Anders Ringgaard spiller som en del af årets DMA All Stars Band og vi finder alle ud af hvem der får lov at tage priserne med hjem. Følg med her og kryds alle fingre!!!!

En kæmpe tak skal lyde til alle for en fantastisk HabadeSommer!!! Arrangører, publikummer, dansere, kollegaer og venner, alle de gode minder holder os varme i disse koldere og mørkere måneder! Tag en kaffepunch og hold fast i hyggen, vi ses derude snart igen!

-------------------------------------------------

Som opvarmning til det store 40-års jubilæums-brag af en Tønder Festival lige om lidt, skriver Danish Roots om Habadekuk! Det samme gør ROSAfolk!!!

Mine damer og herrer! Det er med glæde og stolthed at vi nu præsenterer vores nye GEFION video! Kom og syng med til vores næste koncert!

DEN NYE CD "Kaffepunch" er ude nu!

Den kan bestilles via vores pladeselskab www.gofolk.dk eller gå direkte til FolkShop!
- eller kom og mød os sommerens festivaler, se kalenderen..

Her et ekslusivt lille klip med vores opskrift på den helt rigtige, forfriskende, dejlige kaffepunch!
Følg med her på siden, meget mere habade-kaffepunch-nyt om det snart!!!

-------------------------------------------------
Skagen Festivalen uddelte årets Folkemusikpris til Habadekuk!
Det er en stor ære for os og vi er meget stolte af at være med i det fine selskab af prismodtagere gennem årene, se den lange liste her:  www.skagenfestival.dkEfter gode dage i studiet i november, hvor vi indspillede vores nye album og den vidunderlige nyhed om TRADITIONSPRISEN fra Danish Music Awards Folk (Dansk "Grammy") den 30. november 2013, kan vi ikke drømme om en bedre afslutning på dette eventyr af et HabadeÅr!

Det bliver rigtig spændende at se, hvad 2014 vil bringe. Starten på året ser allerede forrygende lovende ud, vi glæder os meget til at besøge Finland og Skotland i januar!

Folklandia, 9-12. januar
Celtic Connections, 17. januar
Læs Danish Roots artikel!


ENGLAND, CANADA, TYSKLAND OG BORNEO –HABADEKUK OFFENTLIGGØR MASSIV SOMMERTURNE!
 
Vi har glædet os helt vildt til at dele det her med jer! Alle de utallige vintertimer på habade-kontoret har båret frugt, og vi kan derfor nu endelig offentliggøre vores mest omfattende sommerturné hidtil. En sommerturné, som bringer os fra koncerthaller I England over et regnskovsreservat på Borneo i Sydøstasien til nogle af Nordamerikas største folkfestivaler!

Vi er naturligvis pavestolte og glæder os vanvittigt til at opleve og møde alle de dejlige steder og ikke mindst dejlige mennesker på vores vej denne sommer. Og så selvfølgelig til at sprede musikken vidt og bredt!

Men fortvivl nu ikke alle I dejlige danske habade-venner. Vi arbejder også på jobs her i landet. Hold øje med vores kalender, nyheder og kommende eventyr her på siden, samt på facebook og på twitter- Det er blevet 2013! Vi glæder os til at skulle spille på Midtjysk Folkemusik Festival, Aarup på Fyn, Huset i Magstræde, i Finland, Malaysia, Rudolstadt (Tyskland), samt en lang sommerturné i Canada :-)


- Wow, nu har du mulighed for at stemme på Habadekuk, vi blevet nomineret som Årets live kunstner ved Danish Music Awards 2012. Tryk på linket, og STEM! www.surveymonkey.com/s/livekunstner

- søndag den 18. nov kl 20.00 kan man i Sveriges Radio P2 høre Habadekuks violinist Kristian Bugge live og solo fra sommerens svenske Korrö Festival. Udsendelsen er bagefter tilgængelg på nettet i 30 dage via: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2406

- Er netop hjemvendt fra WOMEX i Grækenland hvor vi har knoklet for og repræsenteret bandet i den Danske stand. Vi havde nogle rigtig skønne dage med gamle og nye venner og glæder os til at være med igen til næste år i Cardiff, Whales. Vi ses!

- Vores violinspiller, Kristian Bugge, er med som gæst i studiet hos journalist Erik Kramshøj i programmet "MUSIKZOOM 7" Den2Radio, hør udsendelsen her!

Habadekuk er stolte over at kunne annoncere, at bandet netop har skrevet kontrakt med det Canadiske bookingagentur Jensen Music International.
JMI repræsenterer fra dags dato eksklusivt Habadekuk i Canada. 

Læs mere om JMI HER!

Habadekuk er stolte over at kunne meddele, at vi har underskrevet kontrakt med Storbritanniens førende bureau i Folk, Roots, Akustisk og verdensmusik, Adastra.
Læs mere om Adastra HER!


Spilnterny live video fra Shaw TV, vores seneste Canadatur, tryk her!


Fantastisk spændende tider for HABADEKUK! Vi spiller denne sommer på Beverly Folk Festival (Eng), The Big Session Festival (Eng) og The North Atlantic Fiddle Conference (Irland) i juni og den berømte Cambridge Folk Festival (Eng) og WOMAD i slutningen a juli! Vores 2012 program omfatter altså England, Irland, Belgien, Frankrig, Canada, Schweiz, Sverige og Danmark!!!


             

HABADEKUK har modtaget den flotte statuette for Årets Danske Folk Album ved Danish Music Award Folk 2011 ved det store gallashow lørdag d. 29. oktober kl. 17.00 på Aveny T, Frederiksberg! Vores violinist, Kristian Bugge, modtog desuden prisen for Årets Danske Folk Artist! En meget stor dag for bandet! - læs mere her
 
Habadekuk er glade for at være med på den nye Danish Roots CD - et projekt der hjælper dansk folk bands langt ud i verden!